Davidović: Za pripravnike i volontere izdvojeno 34 miliona KM

Bez autora
Aug 12 2015

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović izjavila je da resorno ministarstvo, u saradnji sa Ministarstvom rada, učestvuje u rješavanju problema zapošljavanja mladih u Srpskoj.Sa Ministarstvom rada učestvujemo u Akcionom planu Strategije za zapošljavanje mladih, a Ministarstvo rada izdvojilo je 34 miliona KM za programe pripravničkog staža mladih i programe volontiranja, rekla je Davidovićeva danas novinarima.

Ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Jasmina Davidović izjavila je da resorno ministarstvo, u saradnji sa Ministarstvom rada, učestvuje u rješavanju problema zapošljavanja mladih u Srpskoj.

"Sa Ministarstvom rada učestvujemo u Akcionom planu Strategije za zapošljavanje mladih, a Ministarstvo rada izdvojilo je 34 miliona KM za programe pripravničkog staža mladih i programe volontiranja", rekla je Davidovićeva danas novinarima.

Ona je danas u banjalučkom Parku "Mladen Stojanović" posjetila mlade koji se takmiče u sportsko-rekreativnim takmičenjima, povodom Međunarodnog dana mladih.

Davidovićeva je podsjetila da Ministarstvo rada ima razne programe zapošljavanja mladih iz porodica poginulih, ratnih vojnih invalida.

Ona je rekla da resorno ministarstvo ima veoma dobru saradnju sa mladima u Srpskoj i finansira projekte koje šalje 118 omladinskih organizacija u Republici Srpskoj iz oblasti podrške mladima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik